2019-07-08 09:48:31• hírek • Bede Emőke

Összefirkálták az egyik nagykárolyi szökőkutat. A Helyi Rendőrség keresi a tettest

A Nagykárolyi Helyi Rendőrség már keresi azt a vélhetően kiskorú személyt, aki az elmúlt hétvégén kék színű festékkel összefirkálta az 1918. december 1. utcán található szökőkutat – adta hírül a város polgármesteri hivatala.

Mint írják, a rongálást valószínűleg egy felügyelet nélkül hagyott gyerek követte el. A Helyi Rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, ennek okán egy felhívást is közzétettek: aki rendelkezik bármiféle információval az elkövető személyét illetően, az a 0261 865 311-es telefonszámon vegye fel a hatósággal a kapcsolatot. Ugyanakkor arra is buzdítanak mindenkit, hogy ha hasonló vandalizmus szemtanújává válnak, azonnal ragadjanak telefont és értesítsék a Helyi Rendőrséget, hogy még a rongálás közben nyakon lehessen csípni a tetteseket.




A hasonló "merényletek" nem idegenek Szatmárnémetitől sem. Biztosan olvasóink is emlékeznek arra a legutóbbi esetre, amikor néhány fiatal megrongálta a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház előtti parkban található padokat és kukákat. A fiatalembereket balszerencséjükre a Helyi Rendőrség egyik járőrpárosa tetten érte és fejenként 1000 lejes bírságot szabtak ki rájuk, illetve az okozott kárt is helyre kellett állítaniuk. 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: